Website

WEBSITE.

Voor sommigen een digitaal visitekaartje, voor de meesten een marketingfunnel. Waarom is die website of webshop zo belangrijk? Een website is belangrijk omdat die laat zien wie jouw organisatie is, waar jullie voor staan en wat jullie bieden. Aan je leveranciers, je vrienden, familie en kennissen en vooral ook aan je klanten. Iedereen die van jou of jouw bedrijf heeft gehoord bezoekt je website. Al is het maar om even de contactgegevens of openingstijden op te zoeken. Of om te bekijken wat je nog meer kunt en welke diensten jij levert. En veel bezoekers van je website vinden het ook leuk om te kijken met wie ze contact hebben.

Waarom is een website belangrijk?

De noodzaak van een (goede) website hebben moge duidelijk zijn. Zonder website heb je als bedrijf eigenlijk weinig bestaansrecht meer tegenwoordig. Een website, webshop of een combinatie van beide zijn dus uitermate belangrijk voor jouw bedrijf. Bovendien zul je merken dat een website werkt als marketingfunnel. Alles dat jij aan marketing doet leidt uiteindelijk naar meer traffic op je website. Bijvoorbeeld de advertentie op een digitale mast naast de snelweg, een e-mailing of direct mail, een commercial op tv of radio en zelfs het sponsorbord bij de lokale sportvereniging. Werkelijk alle marketingkanalen zorgen voor bezoekers naar jouw website. En daarom is jouw website zo belangrijk, want van deze bezoekers wil jij trouwe klanten maken.

DE VOORDELEN

Wil jij een website, webshop of een combinatie van beide? Dat kan Braincandy voor je verzorgen. Onze website specialisten hebben veel ervaring in het maken van websites. Wij maken veel websites voor de ZZP’er tot en met het MKB. Van eenvoudige websites tot en met complexe en maatwerk websites. Wil je een onepage website waarmee je professioneel voor de dag kunt komen, of wil je een website met rekenmodule en gekoppelde shop? Dat is allemaal mogelijk bij Braincandy.

Lees meer over web development en web design en over andere belangrijke elementen van een website zoals het tekstschrijven en beeldmateriaal.

BEKIJK OOK

LEES ONZE BLOG.

Ga naar de bovenkant