Online Marketing in Handel?

Braincandy zorgt voor TOPPOSITIES IN GOOGLE met zoekmachine optimalisatie en Google Ads campagnes

 • Meer bezoekers naar je website
 • Meer omzet uit je website
 • SEO: Verbeter je organische vindbaarheid
 • SEA: Adverteren in Google mét resultaat

Vraag offerte aan

  Online marketing in Handel?

  Braincandy zorgt voor TOPPOSITIES IN GOOGLE met zoekmachine optimalisatie en Google Ads campagnes

  Offerte aanvraag

  (Altijd gratis en vrijblijvend)

   Braincandy.

   Bureau voor online marketing in Handel

   hubo decorette website met informatie

   Online marketing voor jouw bedrijf in Handel?

   Je hebt een mooi bedrijf in Handel. Dan hoort daar uiteraard ook een fantastische website bij. Én zichtbaarheid in Handel en overal waar jouw klanten zitten. Braincandy helpt jou daarbij. Voor elke website en elk budget bieden we een online marketingoplossing op maat. En met een hands-on mentaliteit, resultaatgerichte drijfveer en passie voor online marketing behalen we maximaal resultaat voor jou.

   Benieuwd naar wat ons online marketing bureau allemaal doet om jou te helpen met je bedrijf in Handel? Op deze website lees je alles over online marketing, zoekmachine optimalisatie, adverteren in Google en web development.

   hubo decorette website met informatie

   Waarom kiezen voor Braincandy in Handel?

   Transparant

   Heldere en duidelijke uitleg over ons werk

   Beste prijzen

   De beste tarieven in de regio. Vergelijk gerust!

   Rapportage

   Alle resultaten overzichtelijk bij elkaar

   Resultaatgericht

   Analyseren en verbeteren

   Alles-in-één

   SEO, SEA én web development

   Het grootste voordeel van Braincandy in Handel.

   Vraag aan bedrijven in Handel wat het grootste voordeel is om met ons te werken en zij zullen zeggen dat we daadwerkelijk een full service online marketing bureau zijn. We hebben namelijk alles in huis om voor jouw bedrijf in Handel fantastische resultaten in Google te behalen.

   We zorgen voor een verbeterde organische vindbaarheid en creëren succesvolle campagnes in Google Ads. Daarin zijn wij absoluut onderscheidend van andere online marketingbureaus in Handel en omgeving. Bij ons krijg je een volledige all-in aanpak van jouw online marketingdoelen. Je hoeft dus niet steeds met andere bureaus te schakelen. Alles dat nodig is voor jouw online marketingdoelen verzorgen wij. We stemmen SEO en SEA werkzaamheden op elkaar af en onze web developers zorgen ervoor dat jouw website tegelijk een kwalitatieve upgrade krijgt.

   Organisch hoog in Google

   Zoekmachine optimalisatie

   • Website SEO technisch optimaliseren
   • SEO tekstschrijven
   • On-Page SEO website optimalisatie

   • Opbouwen van een kwalitatief linkbuilding profiel
   • Content creatie voor ultieme Google indexatie

   Adverteren in Google

   Google Ads mét resultaat

   • Bovenaan in Google met succesvolle campagnes

   • Display marketing voor meer conversies en merkbekendheid

   • Creëren van conversiepagina’s

   • Tag Manager, E-commerce tracking en Remarketing lijsten

   Waar wacht je op?

   Vraag offerte aan

    Online Marketing in een notendop.

    SEO

    Wil je met jouw Handels bedrijf hoog in de organische zoekresultaten van Google komen, dan is zoekmachine optimalisatie noodzakelijk. Wij kennen de ins & outs en vertellen je graag wat de mogelijkheden van online marketing zijn voor jou.
    Jouw bedrijf in Handel is in goede handen bij Braincandy!

    SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Met SEO krijg je een betere organische vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en je trekt relevant websitebezoek naar je website. En dat zonder te adverteren. Het betreffen de organische zoekresultaten en die kliks zijn gratis.

    Linkbuilding is het vermeerderen en beheren van kwalitatieve links van externe goede websites naar jouw website of een pagina op jouw website. Dit noemt Google heel toepasselijk ‘autoriteit’. Zie het als een soort van aanbeveling of een compliment. Daarbij is het van belang dat de externe website die de aanbeveling geeft door Google hetzelfde of hoger geranked wordt als jij. Externe links worden backlinks genoemd. Links van en naar pagina’s binnen je eigen website heten interne links. Het hebben van veel interne links heet linkjuice.

    Website Optimalisatie is een onderdeel van Zoekmachine Optimalisatie en is de voornaamste bezigheid van SEO omdat hier zeer veel tijd in gaat zitten. Onder Website Optimalisatie vallen alle website werkzaamheden die de organische vindbaarheid op Google verbeteren. Dit kan zijn op het gebied van de techniek, broncode en de content. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

    • zoekwoordenanalyse
    • on-page factoren (zoals headers, alt-tag, meta descriptions, url structuur)
    • pagespeed optimalisatie
    • bounce percentage analyseren en verbeteren
    • pagina bezoek analyseren
    • beveiligde https + ssl certificaat
    • robots en sitemap instelling

    Het tekstschrijven voor SEO doeleinden is een vak apart. SEO teksten zijn conform de Google richtlijnen geschreven. Ze zijn voldoende lang, hebben een prettige leesstructuur met voldoende kopjes en overgangswoorden, bevatten relevante zoekwoorden (short, longtail, synoniemen, beschrijvend) en goede teksten zijn bovendien uniek.

    SEA

    Wil je gericht adverteren met Google Ads dan is het belangrijk dat je een professioneel online marketingbureau inschakelt zoals Braincandy. Wij creëren succesvolle Google Ads campagnes en zorgen ervoor dat jouw Google budget optimaal wordt ingezet. Of het nu voor Handel is, of daarbuiten. Bij Braincandy ben je verzekerd van kwaliteit.

    SEA is de afkorting voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren op zoekmachines. Bij Braincandy focussen wij ons voornamelijk op de zoekmachine Google. Het adverteren in Google heet Google Ads, voorheen Google AdWords. In Google kun je adverteren met Search, Display en Shopping advertenties.

    In Google kun je adverteren met Search, Display en Shopping advertenties:

    • Google Search campagnes zijn de tekstadvertenties die verschijnen in de zoekresultaten pagina van Google. Met Google Search advertenties kunnen we heel gericht targeten op jouw doelgroep en zorgen voor relevant verkeer naar jouw website.
    • Google Display Marketing wordt doorgaans ook Banner Marketing genoemd omdat deze advertenties bestaan uit reclamebanners. Met Google Display advertenties kunnen we ook Remarketing campagnes creëren.
    • Google Shopping campagnes zijn speciaal voor webshops (e-commerce) ontwikkeld. Met Shopping advertenties kun je met producten (en afbeeldingen) adverteren in de zoekresultaten van Google.

    Landingspagina’s zijn pagina’s waar een bezoeker op landt als hij je website/ webshop bezoekt. Als deze landingspagina speciaal is ontworpen voor online marketingdoeleinden dan spreken we ook van conversiepagina’s. Het doel is immers om een conversie te realiseren. Voor Google Ads campagnes maken we daarom vaak speciale conversiepagina’s die naadloos aansluiten op de advertentie. Ons gespecialiseerde website development team realiseert dat voor jou.

    Om te adverteren in Google Ads heb je een klikbudget nodig. Dat is het budget dat maandelijks geïnvesteerd wordt in kliks op de advertentie. Hoe beter de advertentie en de conversiepagina, des te voordeliger de kliks zijn. De kosten per klik (CPC) zijn van een aantal zaken afhankelijk zoals de kwaliteitsscore en de concurrentie.

    Alles-in-één voor jouw bedrijf in Handel!

    Bij Braincandy heb jij de touwtjes in handen en word je tóch volledig ontzorgt. Wij bieden alles dat jouw bedrijf in Handel nodig heeft. En je hoeft bij ons niet te kiezen, want onze diensten bieden wij zo compleet mogelijk aan. Ook voor een kleiner budget zijn er daardoor nog volop mogelijkheden. We leggen je graag uit wat er voor jou allemaal mogelijk is op het gebied van online marketing.

    Alles voor jouw online marketing is bij ons in goede handen:
    Google Ads campagnes
    Zoekmachine optimalisatie
    Wed development

    portofolio zorgmed website informatie over zorgmed

    Klanten van Braincandy.

    Ons online marketing team neemt contact op

    Stel een vraag